17/9/10

Η δική μας τύχη είναι πρώτα δική μας ευθύνη

Αγαπητές συμπολίτισσες
και αγαπητοί συμπολίτες,
Δέσποινα Συμιακάκη
υποψήφια Δήμαρχος
Σκιάθου
Η δική μας τύχη είναι πρώτα δική μας ευθύνη, γι’ αυτό αποφασίσαμε να μη μείνουμε στην γκρίνια και στις διαπιστώσεις για την ολιγωρία και την προχειρότητα που βιώσαμε έως σήμερα, αλλά να περάσουμε στη δράση.
Μας συνδέει όλους η αγάπη και η περηφάνια για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, η πίστη μας ότι της αξίζει καλύτερη μοίρα, καθώς επίσης και η διάθεση μας να εργαστούμε με πείσμα και πάθος για ένα καλύτερο μέλλον. Δεν υπολογίζουμε το «πολιτικό κόστος», γιατί στόχος μας είναι το γενικό καλό και δεν συμβιβαζόμαστε.
Οι επικείμενες εκλογές είναι κρίσιμες για το νησί μας, γιατί επείγει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος και την οικονομική ανάπτυξη, με υλοποίηση αναγκαίων έργων υποδομής, των οποίων τη χρηματοδότηση εμείς έχουμε μελετήσει και προσδιορίσει. Βασική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη μίας Δημοτικής Αρχής με πολιτική βούληση, γνώση και εντιμότητα.
Υπολογίζουμε κάθε πολίτη της Σκιάθου για τον σκοπό αυτό έχουμε ανοίξει το διαδικτυακό τόπο, (http://www.nea-prooptiki-skiathos.gr) ώστε να ακούσουμε τις δικές σας προτάσεις, απόψεις και ανησυχίες. Εάν πιστεύετε και εσείς πως ήρθε η ώρα να αντισταθούμε και να βαδίσουμε σε μία νέα εποχή με αξίες και ουσιαστικά έργα, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ελάτε κοντά μας.
Δέσποινα Συμιακάκη
Επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης
«Νέα Προοπτική για την Σκιάθο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου