21/8/10

Γιάννης Καραγκιόζος: Ο «Καλλικράτης» θέλει νιάτα, κουράγιο, ιδέες και γνώσεις!

Στην χθεσινή πρώτη συγκέντρωση φίλων της δημοτικής κίνησης του ανεξάρτητου υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιάννη Καραγκιόζου σε παραλιακή καφετέρια, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος μιλώντας σε φίλους και υποστηρικτές του ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Eίμαστε μία διαπαραταξιακή κίνηση για όλους τους Σκοπελίτες, για όλο το νησί, χωρίς κόμματα και εξαρτήσεις. Η ανάπτυξη του ενός χωριού συνδέεται με την ανάπτυξη του άλλου. Οράματά μας είναι η τουριστική ανάπτυξη και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου που είναι ένα χρόνιο αίτημα των συμπολιτών μας, η προστασία του περιβάλλοντος, η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η αξιοποίηση των μελετών που έχουμε ετοιμάσει εδώ και πολύ καιρό, ως ιδιώτες, και αφορούν ακόμα και τη δημιουργία αυτόνομης ναυτιλιακής εταιρίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ...


Η ανάπτυξη της Σκοπέλου περνάει μέσα από την ανάπτυξη του Κλίματος και της Γλώσσας, της Γλώσσας από την ανάπτυξη της Σκοπέλου και του Κλίματος και του Κλίματος από την ανάπτυξη της Γλώσσας και της Σκοπέλου.
• Στο νησί μας έρχεται κατά μέσο όρο ένας τουρίστας για 3 το πολύ 4 ημέρες. Συζητούσα με έναν συντοπίτη και μου λέει είμαι 70% κάτω! Γιατί με την υπάρχουσα κατάσταση στο νησί σε αυτό το διάστημα έχει δει όλη Σκόπελο. Δώστε του τα κίνητρα να επισκεφθεί και τα άλλα χωριά ώστε να μείνει περισσότερο. Το αντίστοιχο πρέπει να συμβεί και για τη Γλώσσα και για το Κλίμα. Αυτό σημαίνει ανάπτυξη.
• Όταν δίνεις νερό δίνεις απόδειξη, όπως επίσης και όταν δίνεις ρεύμα δίνεις επίσης απόδειξη. Και όταν βγαίνεις στα κανάλια, τη στιγμή που καθόλου δεν έχεις διαφημίσει τον τόπο σου και σου δίνεται έστω και αυτή η ευκαιρία δεν λες δεν γνωρίζω, δεν απαντώ, δεν πιστεύω τί μου λες. Τα κανάλια είναι ένα μέσο προβολής που πρέπει να το εκμεταλλευθείς. Δεν το γέννησε ο δημοσιογράφος από το μυαλό του. Το θέμα έπρεπε να διερευνηθεί και να αποδοθούν ευθύνες, εφόσον υπάρχουν. Πρέπει να έχεις άποψη και να μην εκτεθείς, ώστε την άλλη μέρα να έρθουν κλιμάκια της υπηρεσίας ειδικών ελέγχων και να αρχίσουν τον έλεγχο, τον οποίο, σημειωτόν, νομιμότατα τον κάνουν. Ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος. Αυτό συνέβη φέτος στη Σκόπελο. Τουριστική προβολή μηδέν, υποδομές μηδέν και από την άλλη κοιτάμε να το δυσφημίσουμε κιόλας. Εμείς πιστεύουμε πολύ στην προβολή, στην ανάπτυξη του τουρισμού. Αυτό είναι το όραμα μας.
• Ο τόπος δεν θέλει διαχειριστικές διοικήσεις. Κάποιοι με μηνιαίο εισόδημα μιλάνε για εξουσία. Εμείς δεν μιλάμε για εξουσία. Εμείς μιλάμε για διοικητική υπηρεσία, μιλάμε για κοινωνική προσφορά, προς το σύνολο, τις δομές, προς τα μικρά παιδιά, προς τους ηλικιωμένους, προς τον άνθρωπο. Ο Δήμος δεν πρέπει να είναι ένα απρόσωπο οικοδόμημα, μία διοικητική μηχανή η οποία δεν θα έχει κοινωνικό, ανθρώπινο πρόσωπο. Ο Δήμος πρέπει να είναι δίκαιος, χωρίς διακρίσεις και με ανθρωπιά. Και η ανθρωπιά δεν έχει χρώμα! Γι' αυτό το κάλεσμά μας είναι διαπαραταξιακό, είναι ένα κάλεσμα που έχει μέσα φίλους και φίλες από όλα τα κόμματα, από τη Νέα Δημοκρατία, από το ΠΑΣΟΚ, από το Συνασπισμό, από το ΚΚΕ, από τον ΛΑΟΣ, γιατί εμείς πιστεύουμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να χρωματίζεται. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε το 2010 να υπεισέλθουν μισαλλοδοξίες κομματικές αλλά και τοπικιστικές, το επαναλαμβάνω γιατί ο κίνδυνος πλέον είναι μεγάλος.
• Όσοι βρισκόμαστε εδώ πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε για το νησί καθαρές λύσεις, λύσεις διαφάνειας, λύσεις δημοκρατίας, όπου οι αποφάσεις θα λαμβάνονται μέσα στα θεσμικά όργανα από τους εκλεγμένους εκπροσώπους και όχι σε σπίτια, σε κατώγια και σε ξενοδοχεία..!
• Σας καλώ στην κίνησή μας που σαν στόχους έχει την τουριστική ανάπτυξη, τη διαφάνεια, τις δημοκρατικές διαδικασίες να συστρατευθείτε όλοι. Είμαστε δημοτική κίνηση που αφορά την κοινή προσπάθεια όλων μας για το κοινό καλό και όχι ομάδα. Δεν είμαστε κλίκα.
Σας καλώ να πορευτούμε όλοι μαζί..!

44 σχόλια:

  1. Μάλιστα.

    Άρα δηλαδή ο Κύριος Καραγκιόζος δεν έχει ευθύνη για τίποτα την τελευταία τετραετία στα τεκταινόμενα του Δήμου; Δεν είναι μέλος του δημοτικού συμβουλίου όλο αυτό τον καιρό; Δεν είναι απ'αυτούς που στηρίξανε την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου και κερδίσανε την εκλογή τους στο Δήμο μέσω του συνδυασμού του; Κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας λοιπόν και μετά κρίνουμε τους άλλους. Κουραστήκαμε απ'τους σωτήρες σ'αυτό τον τόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΣ ΙΔΕΕΣ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι παλιοί λέγανε πολλά σοφά ένα από αυτά είναι :
    «Παλιός γάιδαρος καινούρια περπατησιά»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ Καραγκιόζος ανεξαρτητοποιήθηκε μετά απο δυο χρόνια από τον συνδυασμό που υποστήριξε ,(τότε θυμήθηκε ότι δεν είναι σωστός ο συνδυασμός....).
    Πως μπορείς να τον εμπιστευτείς αφού ήδη στην αρχή της καριέρας του με τα κοινά απέτυχε στης επιλογές του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να λυθεί ένα πρόβλημα χρειάζεται η αναγωγή στο "όλον" και αυτό φαίνεται να έκανε ο κύριος Καραγκιόζος στην ομιλία αυτή.
    Μόνο που την αναγωγή την κάνουμε για να βγάλουμε συμπεράσματα και λύσεις ώστε να δούμε αν εφαρμόζονται στο "ειδικόν".
    Αυτό δεν φαίνεται να το έκανε. Ποιές λύσεις προτείνει και πώς θα τις εφαρμόσει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλη επιτυχια γιαννη.η νεολαια του νησιου ειναι μαζι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιαννη Καραγκιοζο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κι ολο το νησι ειναι μαζι σου ανεξαρτητου κομματος.Καιρος να μπει μια ταξη στο νησι μας. Μηπως αμφιβαλει κανεις ? Τον Γιαννη Καραγκιοζο τον δηκηγορο οι πολιτες του νησιου τον παρακεινησαν να βαλει για δημαρχο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eπιτελους και ενας υποψηφιος με οραμα και στοχους. Καλη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειμαι 22 χρονων και προτιμω εναν νεο με ορεξη και οραμα. Βαρεθηκαμε πια τους εξηντα φευγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κ. Καραγκιόζο καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιάννη έιμαστε μαζί σου. Γιατί εσύ θα δουλέψεις για το κοινό καλό και όχι για την πάρτη σου. Αλίμονο από αυτούς που θέλουν να συμπεριφέρονται σαν δημόσιοι υπάλληλοι.Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κ. Γιάννη Καραγκιόζο σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία. Θελουμε νέους και ικανούς. Και πάλι καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιτέλους ένας υποψήφιος δήμαρχος που κατά τη γνώμη μου :
    1)Είναι νέος (ηλικιακά)
    2)Δεν είναι "βολεμένος" σε κάποια δημόσια υπηρεσία ούτε απολαμβάνει "παχουλές" συντάξεις
    3)Δεν βάζει υποψηφιότητα από χόμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιαννο προχωρα. Ολοι οι νεοι ειμαστε μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιάννο μόλις έμαθαν πως θα είσαι υποψήφιος όλοι ξαφνικά θυμήθηκαν να είναι και αυτοί υποψήφιοι. Θέλουν να πάρουν τη γνώση και τα νιάτα μας.
    Φίλε είμαστε μαζί σου προχώρα δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αν η αοριστικολογία και τα "θα" αποτελούν γνώση τότε η κύριος Καραγκιόζος είναι ο πιο σοφος από όλους μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τα θα τα ειπαν και τα λενε αλλοι. οχι ο Γιαννης. ειμαστε ολοι μαζι σου ΓΙΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιαννη προχωρα. Συγχαρητηρια για την αποφαση σου. Ειμαστε ολοι μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Gianni prepei na apantiseis se autous pou lene pos einai aorista ta osa les. Prepei na deixeis to programma sou kai na mas anakoinoseis olous sintoma. min autapatontai kai min pistepsoun pos tha sou rixoun laspi me dikes tous aoristies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O κύριος Καραγκιόζος στο τέλος της ομιλίας του λέει δέν είμαστε κλίκα.
    Σας ενημερώνω κ. Καραγκιόζο μετά από αρκετα χρόνια εμπειρίας στον ΟΤΑ, ότι οι κλίκες δημιουργούνται αργότερα γιατι τότε υπάρχει ουσιαστικός λόγος και όχι κατα την προεκλογική περίοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απ' όσο γνωρίζω ο κ. Καραγκιόζος δεν έχει ούτε χρειάζεται προεκλογικά ή μετεκλογικά κλίκα ανθρώπων, διότι είναι μαζί με μια θαυμάσια ΚΊΝΗΣΗ προσωπικοτήτων που έχουν σαν στόχο την πραγαμτική αλλαγή στο νησί. Οι κλίκες είναι για όσους στερούνται ικανοτήτων και δρουν ως φερέφωνα.
    Ευχαριστώ,
    Κ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο κύριος Καραγκιόζος λέει πως είναι ανεξάρτητος από κόμματα, αλλά η ομιλία της προέδρου Τ.Ο. της ΝΔ περί καταβολής του από τα σπλάχνα της παράταξης και μάλιστα στην πρώτη συγκέντρωση που δίνει το στίγμα του υποψηφίου, είναι η μέγιστη απόδειξη περί του ψευδούς ισχυρισμού του.
    Συνεπώς ο κύριος Καραγκιόζος είναι αναξιόπιστος από την αρχή της εκστρατείας του.
    Παρόλαυτά, θα ήταν χρήσιμο να μας πει τι θα κάνει για τα συγκεκριμένα προβλήματα του τόπου όπως η τουριστική ανάπτυξη, οι υποδομές που δεν υπάρχουν ή/και καταρρέουν (αμιαντοσωλήνες στο δίκτυο ύδρευσης, ο λιμενοβραχίονας που θρυμματίζεται πλέον καθημεινά, κλπ), ο δρόμος-σουρωτήρι Σκοπέλου-Λουτρακίου, τα μόνιμα προβλήματα με τις θαλάσσιες συγκοινωνίες, η πολιτιστική νέκρωση του Δήμου, κλπ.
    Και το κυριότερο : Πώς θα αντιμετωπίσει τον Καλλικράτη; Από που θα βρει έσοδα; Τι περικοπές θα γίνουν σε προσωπικό και χρηματοδοτήσεις σε κρίσιμους τομείς όπως η Υγεία και η Παιδεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κε. Καραγκιόζο,
    Είστε γνώστης του πρόσφατου "σκανδάλου" περί αποδείξεων παροχής νερού και ηλεκτρικού στους επισκέπτες / ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, οι οποίοι προσδένουν στα δύο λιμάνια του νησιού μας (Σκοπέλου και Λουτρακίου) και χρησιμοποιούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους επί πληρωμή. Παρακαλώ όπως ζητήστε από το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου και φέρετε στο δημοτικό συμβούλιο προς ενημέρωση των εκλεγμένων συναδέλφων σας που μας εκπροσωπούν, τα εξής δύο έγγραφα:

    1. Την επιστολή του προέδρου του ΛΤΣ σε γνωστό δημοσιογράφο, η οποία διαβάστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
    2. Το αντίστοιχο έγγραφο του προέδρου του ΛΤΣ στο αρμόδιο Υπουργείο.

    Τα ως άνω έγγραφα είναι δημόσια και όχι προσωπικά, φέρουν ημερομηνία και αριθμό πρωτοκόλλου και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τα αποκρύπτει.
    Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας και σας εύχομαι καλό κουράγιο στο έργο που αναλάβατε.
    Δημότης Σκοπέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πείτε μου παρακαλώ όταν λέτε ότι αποκρύπτονται τα έγγραφα του Λ.Τ.Σ τί θέλετε να πείτε ?
    Απο την στιγμή που στάλθηκε σχετικό έγγραφο στην δημόσια Ελληνική τηλεόραση και διαβάστηκε από τον Δημοσιογράφο για πιά απόκρυψη μιλάτε ?
    Και κάτι ακόμα. Μάλλον έχετε μπερδέψει τον Δήμο Σκοπέλου με το ΛΤΣ . Σας ενημερώνω ότι είναι δύο εντελώς ξεχωριστοί Οργανισμοί και δέν έχουν απολύτος καμία σχέση μεταξύ τους. Διαφορετικά Υπουργεία, Εσωτερικών και Ναυτιλίας. Άρα λοιπόν αυτό που ζητάτε στο να έρθει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι εντελώς άτοπο.
    Καλό είναι να κάνουμε σχόλια αλλά πρέπει να γνωρίζουμε και κάποια πράγματα προτού εκτεθούμε.
    όσον αφορά το έγγραφο του ΛΤΣ πρός το Υπουργείο Ναυτιλίας είναι Υπηρεσιακή Αλληλογραφία και πάλι δέν καταλαβαίνω τη σχέση του με το Δημοτικό Συμβούλιο. Άν νομίζετε ότι υπάρχει κάτι το μεμτό τότε ο Πρόεδρος του ΛΤΣ είναι μάλλον τρελός που το γνωστοποιεί και στο Αρμόδιο Υπουργείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο κ. Καραγκιόζος με την εναρκτηρια ομιλία του έδειξε σε όλυος μας ότι και έντιμος και ειλικρινής ειναι και με διαφανεις διαδικασίες κινειται. Αν απαρνούνταν τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται τότε θα ήταν αναξιόπιστος και ψεύτης. Δεν είναι Πασόκ με τους πασοκσιδες, Αρστερός με τους αριστερούς κλπ. Αντιθέτως μιλάει για την ενότητα και την συνεργασία όλων των πολιτων με γνώμονα το κοινό καλό. Οι δημοτικές εκλογές πρέπει να είναι ακομμάτστες και χωρίς χρώμα κομματικό. Κ. Καραγκιόζο συνεχιστε έτσι. Είσθε νέος άνθρωπος με νεες ιδέες. Καλή επιτυχια στο δύσκολο έργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μην παραπλανείτε τους αναγνώστες, blogger 10:07 π.μ. προσπαθώντας να "κουκουλώσετε" καταστάσεις και μην προκαλείτε περισσότερο την κοινή γνώμη.
    Όταν ένα Δημοτικό Συμβούλιο έχει το δικαίωμα δια του Νόμου να προτείνει και να ψηφίζει τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου του τόπου του, αν μη τι άλλο ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ. Αυτό μας έλειπε, ο κάθε ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ και ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ που επιλέγει ο εκάστοτε δήμαρχος, να κάνει ότι θέλει χωρίς να τον ελέγχει κανείς. Εκτός αν εσείς πιστεύετε ακόμα σε παρελθούσες "μαύρες" εποχές, που έπρεπε να ζούμε με τον φόβο της εξουσίας και την άγνοια των δικαιωμάτων μας... Και τελικά μπορείτε να μας πείτε που πήγαιναν τα χρήματα των εσόδων από τις κάρτες και με τι τρόπο, εφόσον δεν κοβόντουσαν αποδείξεις; Πως δικαιολογείται η είσπραξη χρημάτων σε ένα ΝΠΙΔ (Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου), όπως είναι το ΛΤΣ;

    Και μια σημαντική ερώτηση από την οποία μπορεί να προκύψει "ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ":
    Πόσα ήταν τα έσοδα του ΛΤΣ πέρυσι το καλοκαίρι και πόσα φέτος; Ούτε αυτό έχουμε το δικαίωμα να ξέρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητέ σχολιαστή.
    Καταρχήν το ΛΤΣ είναι ΝΠΔΔ και όχι ΝΠΙΔ.
    Η εκλογή του εκάστοτε προέδρου του ΛΤΣ γίνεται από τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής και όχι από τον Δήμαρχο. ( Ο εκάστοτε Δήμαρχος απλά προτείνει )
    Το ότι τυγχάνει σχεδόν πάντα να είναι ο Πρόεδρος από την Σκόπελο και το λέω αυτό γιατί πρέπει να θυμηθείτε ότι υπήρξε και ο κ. Πρεβεζάνος από την Σκιάθο, είναι καθαρά θέμα της Λ/Ε.
    Ασφαλώς και πρέπει να γίνεται έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία σε Οργανισμών του Δημοσίου.
    Ο Δήμος Σκοπέλου δέν έχει την αρμοδιότητα για κάτι τέτοιο παρά μόνο το Αρμόδιο Υπουργείο Ναυτιλίας.
    όσον αφορά τα χρήματα από τις κάρτες των PILARS μάλλον δέν έχετε επαρκή πληροφόρηση μιάς και το αναφέρει καθαρά η Υπηρεσία του ΛΤΣ στην επιστολή του στο κανάλι της ΝΕΤ η οποία αναγνώστηκε δημόσια σε πραγματικό χρόνο.
    Σας προκαλώ επίσης να μου αναφέρετε τον σχετικό νόμο που κατά την γνώμη σας ο Πρόεδρος του ΛΤΣ εκλέγεται από το Δημοτικό Συμβούλιο.
    Τώρα όσον αφορά το σχόλιο σχετικά με τις ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ το βρίσκω κακόγουστο και γελείο.
    Ενδεχομένως για να το αναφέρετε γνωρίζετε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιάννη οι νεολαία είναι δίπλα σου στον αγώνα. Κουραστήκαμε να μην μας υπολογίζει κανείς τοπικός άρχοντας.Όλα τα χρόνια εσύ είσαι αναμεσά μας και συζητάμε τα προβλήματά μας. Κανείς άλλος από όλους αυτούς που δήθεν τους νοιάζει το νησί και οι νέοι που θέλουν να μείνουν στο νησί και δεν έχουν δουλειά δεν ήταν κοντά μας. Αντιθέτως κάποιους από εμάς μας έχουν απλήρωτους για μήνες χωρίς να τους νιάζει. Χαιρετίζω την κίνηση σας. Καλή δύναμη στον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κάτι μου μυρίζει εδώ, μήπως οι Ανώνυμοι είναι Ανώνυμη (μία-ένας) ή κάνα δυο άντε τρις ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είμαστε δυό, είμαστε τρείς, είμαστε χίλιοι δέκατρείς.......1, 2, 3,..............1013!!! Ανώνυμοι, ανώνυμη, ανώνυμος, επώνυμοι, επώνυμος, επώνυμη!!! ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Είστε τρις και ο κούκος
    (ο κούκος είναι .... πρώην)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καποιοι φοβουνται πολυ Γιάννη. Προχωρα μπροστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. τρις?......εκατομύρια εννοείς? ε ναι! είμαστε πολλοί, πολλοί, πολλοί! γιατί από όσο ξέρω το τρεις γράφεται με ει και όχι με ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πως είναι δυνατόν ξαφνικά όλοι οι Σκοπέλιτες που υποστηρίζουν τον κ. Καραγκιόζο να είναι γνώστες PC. Ξαφνικά έπεσε η επιφοίτηση του Αγ. Πνεύματος και τι ορθογραφία, λες και όλοι είναι απόφοιτοι της Νομικής, το 99% της νεολαίας της Σκοπέλου χειρίζονται και γράφουν άψογα την ελληνική γλώσσα ... .
    Καλά λέει ο από πάνω κάτι μυτίζει εδώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μην μας υποτιμάτε. Όλοι οι νέοι γνωρίζουμε χρήση PC. Για εμάς αυτό είναι δεδομένο. Είναι δικαίωμά μας να υποστηρίζουμε τον Γιάννη Καραγκιόζο. Δεν θα μας επιβάλλετε εσεις τι θα επιλέξουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @ 4:26 μμ – Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια… επειδή δεν ξέρει από PC ο νυν.
    Πόσο όμως υποτιμάτε τους νέους του νησιού, που είναι με ένα laptop αγκαλιά… Πόσο πίσω βρίσκεστε από την πραγματικότητα!
    Αλλά και πόσο υποτιμάτε απλές γνώσεις γραμματικής και ορθογραφίας που διδάσκονται στα σχολεία μας. Ακυρώνετε με τα γραφόμενά σας τους εκπαιδευτικούς του νησιού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εσείς έχετε στήσει κάλο petshop με παπαγαλάκια σπάνιας ράτσας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ 4:26 μμ – Και για την αγγλική γλώσσα τι έχετε να μας πείτε; Ούτε αγγλικά γνωρίζει η νεολαία του νησιού μας; Ή επειδή δεν ξέρει ο νυν, θα πρέπει κι αυτά να γίνουν κρεμαστάρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εγώ φίλοι μου διαφωνώ με τον όρο γλείψιμο, δεν είναι θέμα γλειψίματος. Αυτός ο τρόπος προβολής δείχνει την κουλτούρα του συγκεκριμένου υποψηφίου (κερνώ σφηνάκια λέω και δυο χαζομαρούλες και όλα καλά). Η στάση αυτή είναι γνώριμη στον συγκεκριμένο όταν προσπαθούσε να ’’ψαρέψει’’ ψήφους στο πανεπιστήμιο με την δεξιά παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποπροσανατολίζοντας τους φοιτητές από τα σημαντικά τους προβλήματα υπόσχοντας τσάμπα διακοπές στην Μύκονο και τεκίλα πάρτι. Η ίδια ‘’πολιτική’’ ακολουθείτε και τώρα, το ζήτημα είναι ότι η πολιτική χαλαρότητας κρίνετε όχι απλά σαν αποπροσανατολιστική αλλά ως επικίνδυνη την ώρα που οι νέοι δεν έχουν ανάγκη τα σφηνάκια αλλά ανθρώπους που θα παλέψουν για το μέλλον τους και θα θρουν σε ρήξη με την πολιτική που επιβάλλουν οι νέοι νόμοι. Ελπίζω να δημοσιεύσετε την τοποθέτηση μου.
    Ένας νέος του νησιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ 4:26 μα πώς φαίνεστε ότι είστε νομικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλέ μου νέε 10:37 μμ, γιατί δεν σου αρέσουν τα πάρτι;
    Μην είσαι τόσο αντικοινωνικός γιατί θα γεράσεις γρήγορα.
    Εδικά σήμερα, με αυτή την υπέροχη φεγγαράδα, αντί να πάρεις το κορίτσι σου και να πάτε μια βόλτα στη θάλασσα, να τη χαρείτε που λαμπυρίζει ασημένια και γαλήνια, κάθεσαι κλεισμένος μέσα και μας κάνεις κήρυγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κύριε νέε του νησιού (26/8/2010 10:37 μ.μ.) αν και ο λόγος σας δεν μου φαίνεται νεανικός, να σας θυμήσω ότι ο παλαιοκομματισμός πέθανε. Αυτό το κήρυγμα με παραπέμπει σε άλλες εποχές παρωχημένες που φαντάζομαι πως γνωρίζετε. Να είστε βέβαιος ότι άλλοι απευθύνουν προσκλήσεις προς όλους όσους είναι διαθέσιμοι να προσφέρουν ανιδιοτελώς στο νησί και άλλοι δίνουν εντολή για κομματική γραμμή. Εμείς δεν ανήκουμε στους τελευταίους και δεν γινόμαστε πιόνια και κατευθυνόμενοι πολιτικά και κυρίως πνευματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή