22/8/10

Xθες «εν δυνάμει», σήμερα «εν αδυναμία»;

«Εν δυνάμει υποψήφιος δηλώνει ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης. "Είμαστε σε στάδιο διαβουλεύσεων, αλλά ναι εν δυνάμει είμαι υποψήφιος. Σε καμία περίπτωση δεν αποχωρώ", τόνισε ο δήμαρχος Σκοπέλου, ενώ στο ίδιο κλίμα κινείται και ο δήμαρχος Αλοννήσου Παναγιώτης Βλάικος.
Πιο ξεκάθαρος ο δήμαρχος Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης έχει δηλώσει την υποψηφιότητά του. "Εγώ και η ομάδα μου θέλουμε να πραγματοποιηθούν όλες οι υποδομές που λείπουν από το νησί. Θέλουμε να καταστήσουμε τη Σκιάθο και τους Σκιαθίτες οικονομικά ισχυρούς και ευημερεύοντες", επισημαίνει ο δήμαρχος ο οποίος τονίζει αναφορικά με το συνδυασμό του ότι "ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς αναπτύσσεται. Φυσιολογικό και θεμιτό είναι να υπάρξει ανανέωση. Ο πυρήνας είναι ένας: δουλειά, αγάπη για το νησί και πρόοδος. Όσοι ενστερνίζονται τις απόψεις αυτές ανήκουν στον πυρήνα μας". Μάλιστα ο κ. Πλωμαρίτης ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν διεκδίκησε το κομματικό χρίσμα για να το κάνει τώρα.»

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ γράφει ο «Ταχυδρόμος» για την υποψηφιότητα του κ. Βασιλούδη. Τα ίδια δήλωσε και στο blog πριν 4 ημέρες στο γραφείο του. Σήμερα το πρωί μας ζήτησε να αποσύρουμε το όνομά του από την ψηφοφορία που διεξήγαγε το blog! Τί να υποθέσουμε;

25 σχόλια:

  1. Ο κος Βασιλούδης επέλεξε και πάλι ακριβώς την ίδια τακτική που υιοθέτησε πριν δύο χρόνια, ακολουθώντας με εύκολη σεναριακή επιπολαιότητα -που θα ζήλευε ερασιτέχνης σκηνοθέτης κινηματογραφικών ταινιών αγνώστου διαλογής- την υπερπήδηση των όποιων ειδικών τεκμηριωμένων επιμέρους ζητημάτων, τακτική η οποία τον οδήγησε στο σημερινό του αδιέξοδο.

    Όπως και τότε οι ιδιαίτερα μεγάλοι φόβοι και οι ανασφάλειές του τον οδήγησαν σε λανθασμένα μονοπάτια, έτσι και τώρα είναι αρκετά μπερδεμένος και οδηγείται σε λάθος επιλογές. Καιρός είναι να αναμετρηθεί με τις προσωπικές του ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε καμία περίπτωση ;
    Ούτε εις την περίπτωσιν της μη εξευρέσεως των τριάκοντα πολυποθήτων υποψηφίων συμβούλων προς δημιουργίαν αυτοτελών ψηφοδελτίων; Καθόσον τοιαύτη είδησις κυκλοφορεί ευρέως ανά την νήσον της Σκοπέλου, τας Αθήνας και τον Βόλον. Συναισθάνεσθε άραγε τι είναι αυτά που "τσαμπουνάτε" εις τας ημερησίας εφημερίδας του Νομού κύριε δήμαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ο ανταγωνισμός γίνεται "αθέμιτος", δυστυχώς δημιουργεί απώλειες. Και οι απώλειες του κ. Βασιλούδη είναι πάρα πολλές, η κατάρευσή του είναι ολοσχερής. Λυπάμαι πραγματικά που η διετία 2009-2010 πήγε χαμένη, γιατί αυτή η δημοτική αρχή θα μπορούσε να κάνει πολλά, όπως φάνηκε τα δύο πρώτα χρόνια 2007-2008. Σήμερα είναι ΕΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ, αλλά ο ίδιος επέλεξε την οδό του "αθέμιτου" ανταγωνισμού, δεν τον εξανάγκασε κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ Βασιλούδης είχε σαν σύνθημα το « μόνο εμείς μπορούμε » αλλά δεν μας είχε εξηγήσει τι μπορεί.Γιατί άλλοι μπορούν να κάνουν μπάνιο άλλοι μπορούν να πίνουν καφέ άλλοι να μην κάνουν τίποτα και άλλοι να τα κάνουν μπάχαλο . Τελικά τώρα στη δύση της τετραετίας του μπορεί εάν και εφόσον θέλει ξανά την ψήφο μας να μας εξηγήσει για το τι μπορούσε να κάνει και τι τελικά έκανε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τους νέους υποψηφίους δημάρχους, μια μικρή, φιλική συμβουλή:
    Αν δεν θέλετε, σε 4 χρόνια, να είστε στην θέση του νυν... ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 9:47 η επιπολαιότητα και προχειρότητα έχει και το αντίτιμο της ........ για τους υποψήφιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καζάν ντιπί σημαίνει ο πάτος του καζανιού και είναι και νόστιμο γλυκό . Είδα να κάνουν διανομή στο Δημαρχείο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα λοιπόν που έρχεται ο Άγιος Αθανάσιος να δούμε ποιος θα αποχωρήσει από τους δυο;
    Και αν είναι ο Δήμαρχος ,να δούμε που θα πάνε οι ποντικοί του όταν βουλιάζει το καράβι (όπως λέει και ο σοφός λαός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 2:28 μ.μ. - Εάν αντελήφθην ορθώς, ο ερχομός του κου Αθανασίου έχει να κάνει με το αν ο ΕΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ νυν θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει; Ο κος Αθανάσιος θα αποφασίσει; Παρακαλώ, ας μας ενημερώσει κάποιος… γιατί… αγωνιώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Θανάσης Νάκος κάθε χρόνο -εδώ και πολλά χρόνια- έρχεται στη Σκόπελο για την εορτή του Αγίου Φανουρίου. Είναι σε όλους γνωστό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστώ ΒΣ δεν το γνώριζα.
    Είμαι Σκοπελίτης αλλά ζω στην Αθήνα.
    Ανώνυμος 26/08, 2:52 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι έρχεται για να φανερώσει τον υποψήφιο της Ν.Δ.
    γιατί είναι δυο και κάνουν «στάκια» μεταξύ τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας ενημερώσει κάποιος τους Αγίους και τα εξαπτέρυγά τους ότι ξέρει πολύ καλά ποιον θα ψηφίσει ο κόσμος. Κι ας τάζουν οτι θέλουν. Μόνο εμείς μπορούμε. μηδεν από μηδεν μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 5:09 μ.μ κάνεις λάθος, μηδέν από μηδέν -4,3 εκ. ευρώ (το έργο της μαρίνας που χάσαμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικα ουτε ο πρωην υπουργος μπορεσε. Πανε κι αυτοι για πρωην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είχε δεν είχε ο διαχειριστής του blog την ανάρτησε την ψηφοφορία του. Πρόσεχε, κύριε διαχειριστή, μην σου τηλεφωνήσει και σου ζητήσει να την κατεβάσεις και αυτή.
    Πάντως, προς το παρόν και από ότι βλέπω στα αποτελέσματα, εξακολουθεί να είναι εν αδυναμία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κ. Βασιλούδη…
    Βλέπουμε τη μέχρι στιγμής ψηφοφορία… Τι να υποθέσουμε;
    Αν ο κόσμος δεν σας θέλει, αυτός είναι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.
    Η προσπάθεια δεν ήταν στο σωστό δρόμο και απέτυχε.
    Παίξατε και χάσατε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι τα θελετε. Το ψάρι βρωμαει απ' το κεφαλι. Που να βαλει κιολας... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και εν αδιαφορία..... ο κόσμος αδιαφορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δήμαρχοι και συγγενείς αυτού, ονόματα δε λέμε, αλλά όλοι ξέρουμε και ο νοών νοήτω αποχωρήστε όσο είναι νωρίς. Δεν τον συμβουλέψατε σωστά και τώρα εκείνος θα το πληρώσει στις εκλογές. Αλλά και κείνος δεν ήξερε, δε ρώταγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλοί μου διαχειριστές, κατεβάστε αυτήν την ψηφοφορία αμέσως… θα πάθει την καρδιά του ο άνθρωπος από την αγωνία. Εκεί που πάει να σταυρώσει κάνα ψήφο και να ανέβει 1-2 ποσοστιαίες μονάδες, μπαίνουν ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ συμπολίτες μας, πατάνε ΟΧΙ και τον κατακρημνίζουν πάλι. Αυτό λέγεται «ηλεκτρονικό βασανιστήριο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 2/9/2010, 7:01 μμ. Καλύτερα πάντως να το καταλαβαίνεις νωρίς και να αποχωρείς εγκαίρως, παρά να επιμένεις και να απογοητεύεσαι μέρα με τη μέρα. Καλό του κάνει η ψηφοφορία γιατί τον προσγειώνει στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πριν λίγες ώρες παρακολουθήσαμε την προεκλογική του ομιλία (Γλώσσα).
    Πάνω από 15 λεπτά κατηγορούσε τους ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ… που από ότι έμαθα είναι έξι.
    Απορώ όμως… αν οι πρώην σύμβουλοί σου σε εγκατέλειψαν… αυτό δε σημαίνει κάτι;
    Δεν μπορεί να φταίνε όλοι οι άλλοι, κι εσύ να είσαι ο Άγιος…
    Όσο για τη συγκέντρωση του κόσμου, υπήρξε προφανής αδυναμία..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κύριε Βασιλούδη, ευτυχώς που το ''εγώ'' της κυρίας Ρέκκα μας υπενθύμισε κι άλλα σπουδαία έργα σας.
    Εκτός αν πιστεύει πως είμαστε τόσο ανόητοι που θα πειστούμε ότι όλα έγιναν εν αγνοία σας.
    Είμαστε μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μετά απο τα σημερινά αποτελέσματα, καταλαβαίνετε ότι ζείτε στον κόσμο σας, ή μάλλον καλύτερα σε άλλον κόσμο!!!!! Μπράβο κ. Βασιλούδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή