21/8/10

Στηρίζει Γιάννη Καραγκιόζο

Στην χθεσινή πρώτη συγκέντρωση φίλων της δημοτικής κίνησης του ανεξάρτητου υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιάννη Καραγκιόζου, η πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ. κα Σοφία Κρικίδου, στο τέλος της ομιλίας πήρε το λόγο και είπε:
«Θέλω να χαιρετίσω την απόφαση του δικηγόρου και δημοτικού συμβούλου Σκοπέλου Γιάννη Καραγκιόζου, να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Γιάννης είναι νέος, εξαίρετος επιστήμονας, με πολλές ικανότητες και γνώσεις, προσόντα που είναι απαραίτητα για να διοικήσει κάποιος το δήμο με επιτυχία, μετα τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση.
Προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ειναι γέννημα - θρέμμα της παράταξης, γιος του αείμνηστου Γιώργου Καραγκιόζου, έχει προσφέρει πολλά στην παράταξή μας και μεις σαν Νεοδημοκράτες, οφείλουμε τέτοιες προσπάθειες και αποφάσεις νέων, άξιων και ικανών στελεχών να τις υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Αγαπητέ Γιάννη, σου εύχομαι καλή επιτυχία και να γνωρίζεις ότι θα είμαστε στο πλευρό σου.»

5 σχόλια:

  1. Αλλά κατά τ'άλλα, ανεξάρτητος ο Κύριος Καραγκιόζος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να μην ξεχνούν οι παλαιότεροι, στις Δημοτικές εκλογές του 1998, τη δεύτερη Κυριακή, ο συνδυασμός της κας Κρικίδη Σοφίας έλαβε 49,80% (1.601 ψήφους), έναντι του συνδυασμού του κου Περίσση Σταμάτη που έλαβε 50,20% (1.617 ψήφους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού ο κ Καραγκιόζος νομίζω ότι ήταν και γραμματέας της Τ.Ο. Ν.Δ. Σκοπέλου ή στην συντονιστική αν δεν απατούμε. Ανεξάρτητος και φύκια για μεταξωτές κορδέλες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού, σας ενημερώνω ότι η η κ. Κρικίδου δεν είναι τώρα πρόεδρος της Τ.Ο της Ν.Δ. και στην παρούσα στιγμή δεν υφίσταται τοπκή οργάνωση μετά τις τελευταίες διεργασίες του κόμματος.
    Ισως θα έπρεπε η ίδια αφου χαιρέτησε την προσπάθεια του, να ρωτήσει τον "ανεξάρτητο" υποψήφιο σύμφωνα με τις γνώσεις του και τις ικανότητες του για την δράση του και την προσφορά του στον Δήμο κατά την διάρκεια της τετραετίας που διανύουμε. Αυτό θα είχε μεγαλύτερη αξία για όλους εμάς που είμαστε μακριά απο κόμματα, μεγάλα ονόματα και οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σχολιο 7:31 μμ - ακόμη καλυτερα που δεν είναι πρόεδρος η κα Σοφία... ακόμη καλύτερα που δεν υφίσταται τοπκή οργάνωση... ώστε να μην θεωρηθεί ότι ο Γιάννης πήρε χρίσμα από κόμμα!
    Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία αγαπητέ blogger 7:31 μμ. Το blog μάλλον πρέπει να διορθώσει τωρα την ανάρτησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή