1/11/10

Ας σταματήσουν κάποιοι να καπηλεύονται την δουλειά άλλων

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ και σε σχέση με προεκλογικό φυλλάδιο που κυκλοφόρησε, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Επειδή πολλά ακούστηκαν, ακούγονται και εάν δεν βάλουμε ένα τέλος θα συνεχίσουν να ακούγονται, εν όψει των δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη και τους φίλους του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. καθώς επίσης και τους πολίτες της Σκοπέλου ότι  αρμόδιοι φορείς για την διοργάνωση  Αγώνων Ιστιοπλοΐας είναι οι ίδιοι οι όμιλοι, οι οποίοι και διαθέτουν την άδεια απο την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για τέτοιου είδους οργανώσεις. Ένας όμιλος απο αυτούς που διαθέτουν άδεια και είναι μέλλος της Ελληνικής Ιστιοπλόικης Ομοσπονδίας είναι και ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Κολυμβητικός Όμιλος Σκοπέλου  .
Ας σταματήσουν λοιπόν κάποιοι  να καπηλεύονται την δουλειά άλλων.
Το Δ.Σ. του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ.»

2 σχόλια:

  1. Εμείς οι Σκοπελίτες που η τύχη τα έφερε να ζούμε εκτός νησιού, δεν καταλαβαίνουμε πάντα τι συμβαίνει και οι ανάρτηση αυτή δεν εξηγεί ακριβώς.
    Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ποιοι καπηλεύονται διοργάνωση Αγώνων Ιστιοπλοΐας, που έγιναν οι αγώνες, ποιοι τους διοργάνωσαν και πότε.
    Το Σάββατο θα έρθουμε για να ψηφίσουμε και θέλουμε να ξέρουμε τι εννοείτε.
    Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρε τα προγράμματα όλων διάβασε τα και βγάλε τα συμπεράσματα σου .
    Υ.Γ. είναι αναρτημένα και στο μπλοκ ψάξε (δίπλα είναι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή