4/10/10


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ANAKOΙΝΩΣΗ
Οι εξελίξεις των  τελευταίων ημερών  αναδεικνύουν με τον πιο κραυγαλέο τρόπο τις υπόγειες διαδρομές των καθεστωτικών παρατάξεων του Δήμου μας. Προκειμένου να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία έχουν επιδοθεί σε ένα όργιο ασφυκτικών πιέσεων και προσωπικών απειλών προς τους Δημότες, που είτε συμμετέχουν σε άλλους συνδυασμούς, είτε απλώς δηλώνουν την διαφορετική προτίμησή τους. Οι δημοτικές παρατάξεις οφείλουν να είναι χώροι έκφρασης διαφορετικών απόψεων της τοπικής κοινωνίας και όχι συνασπισμοί συμφερόντων και μηχανισμοί επανεκλογής.
   
Το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο έχει λάβει, δυστυχώς, μεγάλες διαστάσεις. Επισημαίνουμε τον κίνδυνο τα πράγματα να ξεφύγουν από την ομαλή δημοκρατική διαδικασία αντιπαράθεσης και τον γόνιμο ανταγωνισμό. Πιστεύουμε ότι είναι δικαίωμα και καθήκον κάθε δημότη, όποια και αν είναι η προτίμησή του, να θέσει τέρμα σε τέτοιες ενέργειες επίδειξης αυταρχισμού.

Σε ό,τι μας αφορά επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δημοκρατικού δικαιώματος μας, για να υπερασπιστούμε το αυτονόητο δικαίωμα του καθενός, να διαθέτει τον εαυτό του και την ψήφο του ελεύθερα και όπως το σύνταγμα και ο εκλογικός νόμος ορίζει.

Καλούμε τους υπεύθυνους αυτών των πράξεων να σεβαστούν τις επιλογές των Δημοτών και να σταματήσουν ΤΩΡΑ. Αν δεν το πράξουν ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας περιμένουν την αποφασιστική μας απάντηση.
                                             
4/10/2010
από το γραφείο Tύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου