17/10/10

Αντιδημοκρατική η πρόσκληση Παπατόλια σε Αγοραστό, λέει η «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας»

Ανακοίνωση  εξέδωσε η «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας» με την οποία διαμαρτύρεται για την αντιδημοκρατική, όπως την χαρακτηρίζει, πρόσκληση του Απ. Παπατόλια προς τον Κώστα Αγοραστό για τηλεοπτικό ντιμπέιτ.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο κ. Παπατόλιας προφανώς επειδή εκτίμησε ότι δεν του "βγήκαν" τα ντιμπέιτ στα τηλεοπτικά κανάλια (TRT και ΘΕΣΣΑΛΙΑ), ως γνήσιο τέκνο του δικομματισμού...
κάλεσε σε "διάλογο", τον έτερο εκπρόσωπο του δικομματισμού, κ. Αγοραστό ξεχνώντας τους υπόλοιπους υποψηφίους. Η πρόταση του υποστηρίζει ότι γίνεται για να... διαμορφώσουν καλύτερη άποψη οι πολίτες της Θεσσαλίας!
Ο κ. Παπατόλιας δεν έχει καταλάβει ότι οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι και ότι δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από την ανταλλαγή δήθεν επιχειρημάτων για την στήριξη όμοιων πολιτικών.
Όμως ο συνταγματολόγος κ. Παπατόλιας με την επιστολή του προς τον κ. Αγοραστό, παραβιάζει ωμά και ξετσίπωτα κάθε έννοια δημοκρατικής δεοντολογίας, και γράφει στα παλιά του παπούτσια τις ρυθμίσεις του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, προτρέποντας τα τηλεοπτικά κανάλια να παρανομήσουν. Πώς λέμε "αμάρτησα για το παιδί μου"»! 

2 σχόλια:

  1. “Αμάρτησα για το παιδί μου”;
    Είναι αυτές εκφράσεις πολιτικών;
    Συνέλθετε κύριοι και μάθετε να εκφράζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμ το «ξετσίπωτα» τι σου λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή