15/3/14

Aπέχει από τις εκλογές του Μαΐου 2014 o συνδυασμός «ΣΚΙΑΘΟΣ-ΕΡΓΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ»

Αγαπητοί συμπολίτες,
Ο συνδυασμός μας «ΣΚΙΑΘΟΣ-ΕΡΓΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ» μετά από 10 χρόνια εποικοδομητικής και σοβαρής εργασίας αποφάσισε να απέχει από τις εκλογές του Μαΐου 2014.
Στη διάρκεια της δεκαετής θητείας μας, πολλαπλασιάσαμε τα έσοδα του Δήμου Σκιάθου, ελαχιστοποιήσαμε τα χρέη του και διεκδικήσαμε έργα συνολικής αξίας 47 εκ. ευρώ εκ των οποίων τα περισσότερα έχουν ήδη υλοποιηθεί και κάποια βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Νιώθουμε την ανάγκη, από τα βάθη της καρδιάς μας, να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους του νησιού που μας τίμησαν με την επιλογή τους, τα στελέχη μας και όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας και βοήθησαν στο να αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο μας.

Ευχόμαστε στους συνεργάτες μας, που θα διεκδικήσουν ξανά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, ανεξαρτήτως του συνδυασμού που θα επιλέξουν, να επανεκλεγούν και να συνεχίσουν υπηρετώντας τον τόπο μας με το ίδιο ήθος και ζήλο, που είχε και θα έχει ο συνδυασμός μας μέχρι την 31η  Αυγούστου 2014.

Τέλος ευχόμαστε η νέα παράταξη που θα αναλάβει τη διαχείριση του Δήμου Σκιάθου την 1η Σεπτεμβρίου 2014 να αντεπεξέλθει και να υπηρετήσει τον τόπο μας με σύνεση και σεβασμό.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού

«ΣΚΙΑΘΟΣ- ΕΡΓΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ»

Νικόλαος Κυρ. Πλωμαρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου