23/7/10

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ σε Σκιάθο και Σκόπελο

Τους υποψηφίους δημάρχους Σκιάθου και Σκοπέλου, που στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», παρουσίασε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ.
Ο Γιώργος Καραστατήρας, εκπαιδευτικός, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Σκιάθου και ο Μανώλης Ραμαντάνης, πολιτικός μηχανικός, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου.
Την παρουσίαση των υποψηφίων δημάρχων έκανε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργος Λούμας που μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Νίκο Γκατζή, κάλεσαν τους πολίτες να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», κόντρα στο δικομματισμό.
Ο Γιώργος Λούμας, τόνισε ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου θα πρέπει να υπάρξει σαφής καταδίκη των συνδυασμών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑΟΣ, προκειμένου «να μην ακυρωθεί η διάθεση του λαού να αντιπαλέψει τα μέτρα που εφαρμόζονται, ενώ υποστήριξε ότι η αποχή δεν αποτελεί λύση, καθώς τιμωρεί με τον ίδιο τρόπο τον ίδιο το λαό.»
Ο Ν. Γκατζής προανήγγειλε σκληρή αντίδραση του ΚΚΕ στο νομοσχέδιο για τις εκλογικές δαπάνες, υποστηρίζοντας ότι στοχεύει στο φακέλωμα των υποστηρικτών του Κόμματος και προσπαθεί να βάλει εμπόδια στη δράση τους, ενώ δήλωσε ότι «το ΚΚΕ  δεν πρόκειται να δώσει ούτε ένα όνομα».

3 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε σύντροφοι, εγώ μαθαίνω ότι ο Καραστατήρας δε θα κατεβει, τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα παρακαλούσα τον υποψήφιο κο. Ραμαντάνη ή κάποιον από τον συνδυασμό του να μας αναλύσουν τις θέσεις τους για τον Αντικαπνιστικό Νόμο και τι σχέση έχει, αν έχει, με τον Καλλικράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ με τη σειρά μου θα ζητούσα από τον υποψήφιο κ. Μ. Ραμαντάνη να μας πει αν εμμένει στην πάλαι ποτέ άποψή του ΥΠΕΡ των μηχανακίων μέσα στο χωριό, ή τώρα άλλαξε θέση.
    Εμείς οι παλιότεροι θυμούμαστε πολύ καλά τότε (πριν μερικές τετραετίες) που ξεσήκωσε κάποιους νέους μηχανόβιους να κάνουν έντονη διαμαρτυρία έξω από το δημαρχείο, όταν είχε παρθεί απόφαση για τον περιορισμό τους τις ώρες κοινής ησυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή