23/7/10

Σοβαρότης υποψηφίου!

Αγαπητό blog,
Χτές την ώρα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στη Σκόπελο, είδα υποψήφιο Δήμαρχο και μέλος του Δ.Σ., να πίνει το ποτό του σε bar της παραλίας. 
Είναι σοβαρότητα υποψηφίου αυτή; Δεν τον ενδιαφέρουν τα θέματα που συζητούνται στον Δήμο; Tότε τι θέτει υποψηφιότητα; 
Mα δεν ντρέπεται με τέτοια αδιαφορία να ζητάει να αναλάβει την τύχη του Δήμου; Eγώ μάλιστα θα ζητούσα και από τον Μανώλη,
 τον άλλον υποψήφιο να παρακολουθεί τα Συμβούλια και να ενημερώνεται μέσω αυτών για τα Δημοτικά θέματα.
Με εκτίμηση
Αναγνώστης

7 σχόλια:

  1. kai enas proin stis 19:45 ekobe boltes me to aytokinito ..... eno to simvoulio ksekinise stis 19:00 . 
na ftiaksoun to radiostatho kai na akoune oli oi dhmotes ti anthropous exoyn ekleksi giati exoyme mavra mesanixta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε δεν είναι μόνο αυτός.Είναι πολλοί που ακολουθούν αυτοί την τακτική.Λένε ότι δεν αμοίβονται και γι αυτό δεν έχουν χρόνο για χάσιμο.Ο Δήμος στηρίζετε μόνο στους αμοιβόμενους.Κακώς που η εκάστοτε Κυβέρνηση δεν τους κάνει όλους αμοιβόμενους.Να δεις τότε θαύματα και τρέξιμο.Το χρήμα είναι γλυκό.
Δεν έχουν λίγη τσίπα επάνω τους βγαίνουν και κοροιδεύουν τον απλό κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρώην που έκοβε βόλτες στις 19:45 συχάθηκε την αχαριστία γιατί πέρα από τα κακώς κείμενα έκανε πολλά καλά στο νησί.Γιατί να ενδιαφερθεί άλλωστε για να εισπράξει την αχαριστία του κόσμου.Τελικά δεν αξίζει να αγωνίζεσαι γιατί όλοι είναι αχάριστοι.Οταν όλους μας μας θίξουν επί προσωπικού γινόμαστε λέαινες για να τους κατασπαράξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ ανωνυμε που εκφραζεσαι με κολακευτικά λόγια για τον πρώην ήθελα να μου απαντήσεις στα ερωτήματα που σου θέτω:
    1·Αφου μας έχει συχαθει για την αχαριστία μας, γιατί δεν παραιτήθηκε αμέσως μετά τις εκλογές που έχασε ώστε να μπει κάποιος άλλος στη θέση του που δεν θα μας είχε συχαθει και που θα συμμετείχε στα συμβούλια με προτάσεις, θέσεις κλπ;
    2·Το ότι για 2 συνεχόμενες φορές τον αποδοκιμασαν οι συμπατριώτες μας το ξεπερνας με τόση ευκολία; Δεν έχεις ακούσει τίποτα(...); Εμείς οι άλλοι γιατί έχουμε ακούσει τόσα και τόσα; Και μη μου πεις να αναφερθώ σαυτα. (...)
    3·Ομολογω ότι έκανε έργα αλλά δεν μπορείς να με πείσεις ότι τακανε μόνο για το νησί μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ιστορία γράφει τον καπνό που φουμάρει ο κάθε ένας πρώην. Και εμείς κουτόχορτο σταματήσαμε να τρόμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα σου απαντήσω φίλε/η στα ερωτήματα που θέτεις:
    Πρώτον το λόγο για τον οποίο δεν έχει παραιτηθεί μέχρι σήμερα δεν τον γνωρίζω.Εξέφρασε μια προσωπική άποψη για την μη συμμετοχή του στο Δημοτικό Συμβούλιο.
    Δεύτερον ο λαός της Σκοπέλου τον τοποθέτησε στην Αντιπολίτευση.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε το δικαίωμα να βάλει ξανά και ξανά υποψηφιότητα για την διεκδίκηση της Δημαρχίας,αυτό σημαίνει δημοκρατία.Και η Παπαρήγα δεν εκλέγεται Πρωθυπουργός αλλά επί 20 χρόνια είναι παρούσα και παλεύει.Ο καθένας βέβαια για την επίτευξη των δικών του σκοπών και στόχων.Που ίσως να μην είναι συγκρίσιμοι.
    Οσο για τα έργα έφεραν ανάπτυξη στο νησί.Δεν θα σχολιάσω τίποτα παραπάνω που δεν γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και στην Σκιάθο έχουμε πολλούς χασομέρηδες και τεμπέληδες που ασχολούνται με κοινά αλλά φαίνεται ότι εδώ είμαστε πιο βλάκες που τους ψηφίζουμε συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή