4/5/14

Νίκος Πλωμαρίτης: Σας καλώ να συμμαχήσουμε υπέρ των πολιτών των Βορείων Σποράδων

Συστρατεύομαι με τον συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»
για το καλό των τριών νησιών μας
Ο Δήμαρχος Σκιάθου ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Σποράδων με τον συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» του ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ.
Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατοίκους της Σκιάθου που με τίμησαν 15 χρόνια τώρα με την ψήφο τους για να τους υπηρετήσω ως Δημοτικός Σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος, ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας, ως Πρόεδρος της Επιχείρησης Συγκοινωνιών, ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και τα τελευταία 11 χρόνια ως Δήμαρχος Σκιάθου, αφήνοντας παρακαταθήκη ένα έργο 46.000.000 ευρώ. 

Αγαπητοί μου φίλοι, κάτοικοι των Βορείων Σποράδων σας είναι γνωστό πως όλα αυτά τα χρόνια ως Δήμαρχος Σκιάθου, συνεργάστηκα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τους Δημάρχους Σκοπέλου και Αλοννήσου, στοχεύοντας αποκλειστικά στο καλό των Βορείων Σποράδων. Ήμουν πάντα παρών, στην επίλυση των προβλημάτων των νησιών μας, που ιδιαίτερα  αγαπώ και ζω καθημερινά  από κοντά, λόγω του επαγγέλματος μου (ως αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού και ιδιοκτήτης τουριστικού σκάφους) εδώ και δεκαετίες.

Ήρθε η στιγμή αγαπητοί κάτοικοι και των τριών νησιών, να ζητήσω την ψήφο όλων σας, αυτή την φορά ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος των Βορείων Σποράδων, μαζί με τον Κώστα Αγοραστό και τον συνδυασμό του «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών», μετά την θετική μου ανταπόκριση στο κάλεσμά του. 

Γνωρίζουμε όλοι μας πως σύμφωνα με τον «Καλλικράτη», η Περιφέρεια «ρυθμίζει» πια την ανάπτυξη του κάθε τόπου. Πολλές...
αρμοδιότητες και αποφάσεις που είχαν οι δήμοι έχουν μεταφερθεί σε αυτήν. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε μια δυνατή, δυναμική και έμπειρη εκπροσώπηση των νησιών μας στην Περιφέρεια. Για τον λόγο αυτό ζητώ την ψήφο όλων σας, πιστεύοντας ότι θα ανταποκριθώ επάξια. Παρακαταθήκη μου η μεγάλη πείρα μου στα πολιτικά δρώμενα ως Δήμαρχος πολλών ετών. Δεσμεύομαι ότι θα σας εκπροσωπώ δυναμικά σε όλους τους τομείς που αφορούν τα νησιά μας για να έχουμε συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη στον τόπο μας.

Ελάτε να σταθούμε όλοι μας δίπλα στον Κώστα Αγοραστό, που έχει δείξει έμπρακτα την αγάπη του για τα νησιά μας, που γνωρίζουμε το ήθος του και την δυναμικότητά του, που δίνει λύσεις στα προβλήματά μας, που διεκδικεί και εξασφαλίζει  «πακέτα» χρηματοδότησης για την αναβάθμιση των παροχών-υπηρεσιών για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των νησιών μας. Στηρίζοντας όλοι μαζί τον Κώστα Αγοραστό για την επανεκλογή του, συνεχίζουμε το πετυχημένο του έργο, τόσο στα νησιά μας, όσο και σε όλη τη Θεσσαλία.
Σας καταθέτω την εμπειρία που αποκόμισα από την θέση του Δημάρχου τα τελευταία 11 χρόνια, τις γνώσεις, τις γνωριμίες, τις επαφές με Υπουργεία και Υπηρεσίες, τις γνωριμίες μου από τις επισκέψεις μου στις Βρυξέλλες (το κέντρο λήψεως αποφάσεων και κύρια πηγή χρηματοδοτήσεων) και συστρατεύομαι με τον συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» για το καλό των Σποράδων.

Σας καλώ να συμμαχήσουμε υπέρ των πολιτών των Βορείων Σποράδων και όλης της Θεσσαλίας και να στηρίξουμε την αναπτυξιακή πορεία, που έχει ήδη χαράξει ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ.

Με εκτίμηση



Νικόλαος Κυρ. Πλωμαρίτης / (Καράμπελας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου