5/5/14

Συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Σκόπελο

Μεγάλη συγκέντρωση, παρά τη βροχή που έπεφτε σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας, πραγματοποιήθηκε στην παραλία Σκοπέλου, με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Βαγγέλη Μπούτα, ο οποίος μίλησε για τη σημασία των εκλογών του Μαΐου και κάλεσε τους παρευρισκόμενους 
  • να καταδικάσουν με την ψήφο τους την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, της Κυβέρνησης και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, που περνάει και μέσα από τις Περιφέρειες και τους Δήμους και να ψηφίσουν τους συνδυασμούς της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, μετατρέποντας την ψήφο τους σε βόλι εναντίον όλων των διαχειριστών και υποστηρικτών της πολιτικής των δεινών για τον λαό.

Πριν την έναρξη της ομιλίας τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, ο οποίος καλωσόρισε τον Βαγγέλη Μπότα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης τόσο στην Περιφέρεια, όσο και στην Σκόπελο.

Την εκδήλωση άνοιξε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Βορείων Σποράδων Βαρβάρα Αναγνώστου, η οποία είπε:


«Θεωρώ μεγάλη μου τιμή που συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφέρεια Θεσσαλίας. Νοιώθω περήφανη που συμπορεύομαι και αγωνίζομαι με υποψήφιους που αναδείχθηκαν μέσα από την λαϊκή πάλη και τους αγώνες, σαν τον Βαγγέλη Μπούτα, τον Γιώργο Λούμα, ο οποίος είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και όλους τους υποψήφιους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλη την Ελλάδα δεν στήθηκαν μέσα από περιστασιακές συμφωνίες ή συναλλαγές, ούτε μέσα από υποσχέσεις ή πιέσεις. Αποτελούν αποκρυστάλλωμα της διαρκούς καθημερινής δράσης μας σε όλους τους τομείς. Εμείς δεν βγήκαμε τώρα να απευθυνθούμε στον κόσμο, είμαστε μαζί του στα προβλήματά του όλα αυτά τα χρόνια και ξέρουμε ότι ο λαός θα μας τιμήσει με την ψήφο του για να μπορέσουμε από καλύτερες θέσεις να σηκώσουμε τους νέους αγώνες που έρχονται, να δώσουμε ένα μάθημα στις δυνάμεις εκείνες που ευθύνονται για την κατάντια μας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου