13/5/14

Τι δημοτική αρχή θέλουμε;

Σκοπελίτες και Σκοπελίτισσες

Ευάγγελος Ι. Κορέντης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
την Κυριακή 18 Μαΐου καλούμεθα να εκλέξουμε μια νέα δημοτική αρχή για τα επόμενα 5 χρόνια.

Κι εγώ σας ρωτάω:

Τι δημοτική αρχή θέλουμε;

Αυτή που θα υπερασπιστεί την κεντρική Διοίκηση και την αντιλαΪκή πολιτική που εκπονείται εναντίν μας; Αυτή που πολύ εύκολα θα λέει "ναι σε όλα" κι έπειτα θα ευαγγελίζεται: «Δεν φταίμε εμείς, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικο…»!

Ή μήπως θέλουμε μια νέα δημοτική αρχή που δεν θα κλιθεί μόνο να διοικήσει, αλλά και να διεκδικήσει από την κεντρική εξουσία την ανταποδοτικότητα των πόρων και ό,τι άλλο παρέχει το Σύνταγμα της Ελλάδας στην τοπική πλέον διοίκηση.

Θέλουμε έναν Δήμο "του μέλλοντος", όπως τον αποκάλεσε η γερμανοκίνητη tasce force (Τρόικα), που προβλέπει την απόλυση των 2/3 των στελεχών των Δήμων, οι οποίοι επιλέχτηκαν και ένας από...
αυτούς είναι και ο δικός μας Δήμος. δηλαδή ένας πλήρως απαξιωμένος Δήμος με ελάχιστς εξουσίας στη διοίκησή του.

Ή μήπως θέλουμε μια δημοτική αρχή και μια ομάδα συμβούλων που θα τον στηρίζει με πυγμή, ειλικρίνεια και μη προσωπικά συμφέροντα, εξαργυρωμένα από προεκλογικές δεσμεύσεις…

Γι' αυτο σας καλώ να στηρίξετε τη Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον Μανώλης Ραμαντάνη.

Σας καλώ εγώ, ο Ευάγγελος Κορέντης, που μαζί με σας, μέσα στην κοινή πορεία 19 χρόνων στο ταξικό κίνημα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ δώσαμε τις μάχες μας, διεκδικώντας, κερδίζοντας, και γευόμενοι τους όποιους καρπούς μας έδωσε το αποτέλεσμα του αγώνα, μικρό ή μεγάλο.

Όπως θα καταλάβατε, όλες αυτές τις ημέρες του προεκλογικού αγώνα δεν χρειάστηκε να δημοσιοποιούσουμε τα βιογραφικά μας, δίχνοντάς σας ποιοί είμαστε, ποιές είναι οι πράξεις μας και ποιές οι καταβολές μας. Και αυτό έγινε για ένα και μόνο λόγο: γιατι τα βιογραφικά μας γράφονται κάθε ημέρα με τον αγώνα του μόχθου μας και την πάλη της τάξης μας, που παλεύει για ανάπτυξη του τόπου μας στην Παιδεία, την Υγεία, για μια ευρύτερη κοινωνική ευημερία.

Κλείνοντας σας καλώ να
ψηφίσετε  / εμπιστευθείτε τη «Λαϊκή Συσπείρωση»,
γιατί είμαστε οι μόνοι που δηλώνουμε ανοιχτά και απροκάλυπτα ότι θα είμαστε μαζί σας στον αγώνας για την θωράκιση των εργασιακών θέσεων στους ΟΤΑ, για την υπεράσπιση της δημόσιας Παιδείας και Υγείας, για μια φθηνότερη και ασφαλέστερη συγκοινωνία, για μια ανάπτυξη στον Τουρισμό και τον πρωτεγενή τομέα. Και όλα αυτά μαζί με εσάς.

Στηρίζοντάς μας, στηρίζετε τον παρόν σας, δίνοντας δύναμη στη δύναμή σας και επένδυση στο μέλλον παιδιών σας, που έχουμε ιερή υποχρέωση να τους το παραδώσουμε καλύτερο.

Ευάγγελος Ι. Κορέντης

αντιπρόεδρος Σωματείου Οικοδόμων
και συναφών επαγγελμάτων

Μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Σκοπέλου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με την Λαϊκή Συσπείρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου