13/5/14

Απάντηση του Γιάννη Καραγκιόζου σε σχόλιο της εφημερίδας «Βόρειες Σποράδες»

Φίλες και φίλοι,
Εν σχέσει με δημοσίευμα που αφορά στην επίσκεψη του Κώστα Αγοραστού στη Σκόπελο καλό θα ήταν να ειπωθούν τα εξής:
Ο Κώστας Αγοραστός είναι Περιφερειάρχης όλων των πολιτών της Θεσσαλίας. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας μας και της περιοδείας μας στα νησιά των Βορείων Σποράδων τόσο εγώ προσωπικά ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος όσο και ο Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός συγκινηθήκαμε πραγματικά από την πρωτοφανή ανταπόκριση και θέρμη με την οποία μας περιέβαλαν όλοι οι συμπολίτες μας στις κατά γενική ομολογία επιτυχημένες ομιλίες που έγιναν κατά σειρά σε Αλόννησο, Σκόπελο, Έληος, Γλώσσα και Σκιάθο.
Ο Κώστας Αγοραστός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους παρευρισκομένους και σε κανέναν δεν αρνήθηκε να λάβει το λόγο ή να μιλήσει μαζί του. Απεναντίας επεδίωξε την προσωπική επαφή με όλους τους παρευρισκόμενους. Θα έλεγα μάλιστα, γνωρίζοντας πολύ καλά τον Κώστα Αγοραστό, ότι η προσωπικότητά του είναι τόσο...
επιβλητική που δεν μπορεί να «καπελωθεί» από κανένα. Σε όλες τις συζητήσεις και συνεργασίες που κάνουμε εγώ με τον Κώστα Αγοραστό πάντα εκφράζει την αγάπη του για τα νησιά μας. Ο Κώστας Αγοραστός είναι ο Περιφερειάρχης των έργων, ο επιστήμονας, ο πολιτικός, ο οποίος απέδειξε περίτρανα ότι η κρίση χτυπιέται με ανάπτυξη, με έργα, με αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, με οραματικό σχεδιασμό της τουριστικής ανάπτυξης των νησιών μας. Θα πρότεινα λοιπόν να μην γίνεται κανένας θύμα μιας μαύρης προπαγάνδας που μοναδικό σκοπό έχει να πλήξει τα νησιά μας και εν τέλει εμάς τους ίδιους. Μην αφήνετε κάποιους λίγους να αδικούν τη δική σας συμβολή στον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για τα νησιά μας. Γιατί εμείς αποδεικνύουμε καθημερινά ποιοι είμαστε την ώρα που κάποιοι άλλοι ακόμη ψάχνονται και προσπαθούν να ανακαλύψουν φαντάσματα.
Συστρατευόμαστε όλοι μαζί με τον Κώστα Αγοραστό για τη νίκη των νησιών μας στις περιφερειακές εκλογές.
Γιάννης Καραγκιόζος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Με τον Κώστα Αγοραστό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου