8/11/10

Σκόπελος/αποτελέσματα/τελικά

42 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΝΑΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο κ. Βασιλούδη.....καλή επιτυχία και την άλλη κυριακή, το αποτέλεσμα σε δικαιώνει, μετά απο τόση συκοφαντία. Τελικά ο κόσμος γνωρίζει το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΩΣΤΟΥ Ή ΛΑΘΟΥΣ! ΑΠΛΑ ΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ! ΟΙ ΓΛΩΣΣΙΩΤΕΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΤΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ! ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν πούμε περαστικά σ' εμάς θα πρέπει να πούμε περαστικά και στη Σκόπελο. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και ο κόσμος θα έχει τον τελευταίο λόγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννη μας φάγανε τα συμφέροντα και οι συκοφαντιες του νυν δεν πειραζει ακόμα και έτσι σε στηρίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μερικοί δέν έχουν το θεό τους.
    Δέν σέβονται ούτε τους 1123 που ψήφισαν υπέρ του κ. Βασιλούδη.
    Σχολιαστή 1,05 τον κ. Καραγκιόζο δέν τον έφαγαν όπως λές τα συμφέροντα του νυν αλλά η αλαζονεία του και οι πτήσεις πάνω από τα σύννεφα.
    Ο κ. Καραγκιόζος έχασε, η Σκόπελος κέρδισε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχολιαστή 12,16 Γιατί θεωρείς ότι οι Γλωσσιώτες σκύβουν το κεφάλι απέναντι σε Σκοπελίτες δημάρχους? Ξεχνάς πώς ήταν η Γλώσσα πρό Καποδίστριά? δέν άλλαξε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε 12:45.
    Λές ότι ο κόσμος θα έχει τον τελευταίο λόγο.
    Χθές ποιός είχε το λόγο? δέν ήταν ο κόσμος?
    Δηλαδή τους ακυρώνετε τους χθεσινούς? τόσο δύσκολο σας είναι να το χωνέψετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πώς όμως γίνετε με τόσα που ο Γιάννης είπε ο κόσμος να έκλεισε τα αφτιά του και να μη κατάλαβε τίποτα; Αυτά τα συνφέροντα φτάσανε τη Σκόπελο σ' αυτή τη κατάσταση. Ποιά θα είναι η αυριανή μέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κόσμος 1:41 είναι το 65% που δεν ψήφισε Βασιλούδη. Αυτοί έχουν το τελευτέο λόγο. Τους αγνοείτε; Δεν φτάνει λάσπη που τους ρίξατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήν μπερδεύεις τα ποσοστά φίλε στο μυαλό σου. Αυτή η Κυριακή έδωση 34% στον κ. Βασιλούδη, 28% στον κ. Μιχελή 19% στον κ. Καραγκιόζο και 17% στον κ. Ραμαντάνη. Δέν είναι λογική αυτή να κάνεις πρόσθεση. Πέρα όμως από τον εντελώς λάθος υπολογισμό σου δέν αγνοείται κανείς αλλά ούτε το μεγαλύτερο ποσοστό από το 65% θ'αγνοείσει τον κ. Βασιλούδη.
    Τι θέλω να πω? Θα το δείτε την επόμενη Κυριακή.
    Ή μήπως πάλι έχετε αμφιβολίες? Εκτός βέβαια άν δέν αποδέχεστε την καθαρή νίκη του κ. Βασιλούδη και τις δημοκρατικές διαδικασίες των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 1.37 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ! ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ! ΑΠΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΙΣΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ σχολιαστή 2,11.
    Είναι αλήθεια αυτό που λές ότι ο Γιάννης είπε ΤΟΣΑ!! Μα εδώ είναι η ουσία όχι το ΤΟΣΑ αλλά τί ΗΤΑΝ αυτά που είπε. Μπέρδεψες την αλήθεια με την ποσότητα. Εδώ λοιπόν κολάει ο όρος Αλαζόνας και Λαικιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.. !!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΟ...!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΗΣΙ...?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην το κουραζουμε το θεμα.Η Σκοπελος εδειξε οτι ειναι ικανοποιημενη με την μετριοτητα της οποτε ας συνεχισουμε αλλα τεσσερα χρονια ετσι.Οι δρομοι και τα σοκακια στην γνωστη κατασταση,τα μηχανακια και τα αυτοκινητα μεσα στο χωριο οτι ωρα να ναι και παρκαρισμενα οπως να ναι,η καθαριοτητα ενα δραμα,κανενα ενδιαφερον για τις αναγκες στο Κ.Υ.(παιδιατρος κτλ.),κανενα ενδιαφερον για τα πλοια(ακριβα εισητηρια κτλ.),πολιτιστικα δρομενα τα γνωστα(γιδα,τραχανας),περιοχες του οικισμου ξεχασμενες(ουτε τα φωτα του δημου δεν αναβουν εκει) και ενα σωρο αλλα.Αν λοιπον καποιοι απο εσας ειχατε μια ελπιδα και βαλατε τον πηχη πιο ψηλα κατεβαστε τον γρηγορα οπως εκανα και εγω και ας διανησουμε αλλη μια τετραετια ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ας μη βιαζεστε να κατεβασετε τον πήχυ ερχεται και δευτερη Κυριακη και εκει θα φανουν ολα
    τι θα κανουν οι ψηφίσαντες Καραγκιόζο;
    τι θα κάνουν οι σύντροφοι του Ραμαντάνη;
    θα πεσει γραμμή ή μηπως ήδη υπάρχει εδώ και λίγο καιρο;
    μακαρι να διαψευστω
    δε μπορω να διανοηθω οτι οι `χαμενοι` των εκλογων θα ψηφισουν το χειρον (Βασιλουδη) οπως διαλαλουσαν πριν τις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 1:32 μμ.
    Υπάρχουν 2.173 ψηφοφόροι που δεν τον ψήφισαν όμως.
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    Τώρα ήρθε η ώρα οι δυνάμεις του δημοκρατικού χώρου να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του κόσμου και να συνεργαστούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
    Τώρα η Σκόπελος το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ 6:08μμ

    Όταν ρωτήσανε τον Σωκράτη να τους δώσει τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου, δεν ανέφερε τίποτε για την συσσώρευση γνώσεων.
    «Η μόρφωση είπε, είναι θέμα συμπεριφοράς…
    Ποιους ανθρώπους λοιπόν θεωρώ μορφωμένους;
    1. Πρώτα απ’ όλους αυτούς που ελέγχουν δυσάρεστες καταστάσεις, αντί να ελέγχονται από αυτές…
    2. Αυτούς που αντιμετωπίζουν όλα τα γεγονότα με…γενναιότητα & λογική..
    3. Αυτούς που είναι έντιμοι σε όλες τους τις συνδιαλλαγές..
    4. Αυτούς που αντιμετωπίζουν γεγονότα δυσάρεστα και ανθρώπους αντιπαθείς καλοπροαίρετα..
    5. Αυτούς που ελέγχουν τις απολαύσεις τους..
    6. Αυτούς που δεν νικήθηκαν από τις ατυχίες & τις αποτυχίες τους..
    7. Τελικά αυτούς που δεν έχουν φθαρεί από τις επιτυχίες και την δόξα τους…»

    Ο μορφωμένος, λοιπόν, είναι αυτός που δεν κατασκευάζει θεωρίες προς εντυπωσιασμό, έχει ορθή μορφή στους τρόπους, στην επικοινωνία, στις πράξεις και γενικότερα στην λαμπρή προσωπικότητά του-στοιχεία που συνάδουν με την προσωπικότητα του κ. Βασιλούδη και όχι του κ. Καραγκιόζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η Αλοννησος αλλαξε πορεια και κατα τα φαινομενα το ιδιο και η Σκιαθος.Εμεις ας βολευτουμε με τους βολεμενους και με αυτους που προκειτε να βολευτουν και καλη μας νυχτα.
    Να μην ξεχασω να στειλω τους χαιρετισμους μου στην τ.ο. ΠΑΣΟΚ που παλι εκανε το θαυμα της.Δεν πειραζει,χαρειτε τωρα γιατι αυριο κλαινε.Μακαρι να κανω λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΔΡΕΑ ΦΙΛΕ 7.40;; ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΗΝΑΜΕΙΣ ΟΠΩς ΤΟ 1982;;; ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΙΧΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ. Α ΝΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΘΕΣΗ. Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Κ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΕΣ ΔΕΞΙΟ;; ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ευχομαι αυτη την τετραετια ο κ.Βασιλουδης να βγει απο την επιτηρηση και να παρει αποφασεις ωφελειμες για τον τοπο μαζι με τους συμβουλους που εξελεξε ο λαος της Σκοπελου και οχι μαζι με τους <> εκτος ΔΗΜΟΥ.
    Κ.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όλοι οι υποψήφιοι ήταν αξιόλογοι, μορφωμένοι και είχαν προσωπικότητα.....είναι δυσάρεστο και λυπηρό οι άνθρωποι του κ. Μιχελή να προσπαθούν να κερδίσουν εκμηδενίζοντας και απαξιώνοντας την προσωπικότητα των υπολοίπων. Όσο για την Γλώσσα γιατί παραπονιέστε, ο αντιδήμαρχος δικός σας είναι, άρα η Σκόπελος δεν ψηφίζει με βάση τον πατριωτισμό και τον φανατισμό. Τώρα για τους αριστερούς καλά θα κάνουν αν στηρίξουν τον Βασιλούδη γιατί έφαγαν πολύ πόλεμο απο τους υποστηρικτές του κ. Μιχελή....και ειλικρίνα η Γλώσσα πότε στήριξε αριστερούς? Ποτέ, άρα τώρα είναι αργά για να ζητάτε την βοήθεια τους. Έγω πάντως θεωρώ ότι όποιος και να βγεί καλό θα κάνει άλλωστε ποτε στην ιστορία δεν υπήρξε Δήμαρχος που να είναι όλοι ευχαριστημένοι μαζί του, οι περισσότεροι που έχουν δυσαρέσκια με τον κ. Βασιλούδη είναι γιατί δεν τους έφτιαξε τον δρόμο, δεν τους διόρισε το παιδι κ.τ.λ και όχι γιατί είναι ανήθικός ή καταχραστής ή κλέφτης, αυτό λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
    Αν βγεί Δήμαρχος ο κ. Βασιλούδης να ορίσει Αντιδήμαρχο με ευθύνη τη Γλώσσα τον κ. Μιχελή, αν φυσικά επιτρέπεται αυτό από τους κανονισμούς.Ιδού λοιπόν μιά ιδέα της υλοποίησης της ενότητας που και οι δυό τους δηλώνουν. Ας τολμήσουν λοιπόν. Εχουν την απόλυτη πλειοψηφία των συμπατριωτών. Και δεν νομίζω οτι τους χωρίζουν πολλά και σημαντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι αντιδήμαρχοι ορίζονται από το Δήμαρχο,ο οποίος τους αναθέτει αρμοδιότητες που αφορούν ολόκληρο το νησί.Δεν προβλέπεται από το Νόμο να ορίζονται αντιδήμαρχοι με αρμοδιότητες αποκλειστικά επί θεμάτων των Τοπικών διαμερισμάτων.
    Οι Πρόεδροι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και τα Τοπικά Συμβούλια έχουν την ευθύνη των περιοχών τους,ειδάλλως, ποιος ο λόγος ύπαρξής τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο κ.Βασιλούδης ήταν δήμαρχος για την Σκόπελο και το Έλιος.Είδε κανένας από εσάς έργο στη Γλώσσα ή στο Λουτράκι; ΟΧΙ!
    Κι έτσι θα συνεχιστεί η κατάσταση αν στον επόμενο γύρο δεν ανοίξουμε τα μάτια μας και στηρίξουμε τους πραγματικά ικανούς και καταξιωμένους που δεν περιμένουν να καταξιωθούν μόνο μέσα από τις εκλογές. Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν δεν στηρίξουμε εμείς οι Γλωσσιώτες, Γλωσσιώτη για δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οι εποχες τοπικιστων δημαρχων περάσανε μην προκαλειτε τον κοσμος περι Γλωσσιώτη Δήμαρχου κλπ
    ο κος Μιχελης θα είναι δήμαρχος ΟΛΩΝ των Σκοπελιτών ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μειωνετε, ανωνυμε 6.24μμ,τον κ. Μιχελη ,οταν αντιμετοπιζετε το θεμα τοπικιστικα...αλλωστε το νησι κατοικειται εδω και χρονια απο πολλους "ξενους"ελληνες και αλλοδαπους.και ο νυν δεν ειναι βερος σκοπελιτης...δεν ειναι αυτο το κριτηριο νομιζω...Αλλιως πρεπει να προσεγγισουμε το θεμα:ποιος εχει τα εχεγγεια να παει το νησι ενα βημα πιο περα....να σηκωθουμε λιγο ψηλοτερα...με αυτο το κρητηριο πρεπει κατα την ταπεινη μου γνωμη να ψηφισουμε την επομενη κυριακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ακριβώς όπως τα λέτε 9:51 αν δεν ξεφύγει ο τόπος απο στείρες αγκυλώσεις τύπου Γλώσσα-Σκόπελος δεν πρόκειται να δούμε καλύτερες μέρες στον τόπο μας μόνο χειρότερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για τον Βασιλούδι ξέρουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει τον πήχη.
    Για τον Μιχελή ξέρουμε πως θα προσπαθήσει ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Διαχειριστή, πάλι το έσβησες το σχόλιο που έλεγε: Ευχομαι αυτη την τετραετια ο …… να βγει απο την επιτηρηση και να παρει αποφασεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συμφωνώ με όλους γιατί ο ΄καθένας έχει την άποψη του....καλό θα ήταν λοιπόν εξ αρχής να μην είχατε δει το θέμα τοπικιστικά με τον κ. Μιχελή γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι το κάνατε, μα δεν ξέρατε ότι αυτό θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα απο το επιθυμητό. Εμάς Σκοπελίτες ή Γλωσσώτες μας συμφέρει να βγει ένας άνθρωπος ικανός και αξιόλογος αλλά πιστεύω ότι ικανός και αξιόλογος δεν είναι μόνο ο κ. Μιχελής, είναι και ο κ. Βασιλούδης, είναι και οι συμβουλοί του και δεν είμαι η μόνη που το πιστεύει, ΄το πιστεύουν και οι ψηφοφόροι που τον ψήφισαν. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, ψηφίζεις έναν άνθρωπο γιατί ξέρεις ποιός είναι και τι έχει κάνει, αν οι Σκοπελίτες δεν ψηφίσουν τον Μιχελή δεν είναι γιατί είναι γλωσσώτης, εξάλλου και ο Βασιλούδης εκλέγει πολλούς γλωσσώτες στο συμβούλιο του, είναι όμως γιατί δεν γνωρίζει τον Μιχελή και τους συμβουλούς τους. Εσείς μπορεί να τους γνωρίζετε, εμείς όμως όχι. Αν ο κ. Μιχελής εκτός απο λόγια και εντυπωσιασμό αποδείξει την αξία του, εγώ προσωπικά την επόμενη φορά θα τον ψηφίσω. Λοιπόν όποιος και να βγει εύχομαι να προσφέρει στον τόπο και να κάνει έργο. Είναι ευχάριστω πάντως που προτρέπεται τον κόσμο να μην σκέπτεται τοπικιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ 10 Nοεμβρίου 12.33 μ.μ.

    Σχόλια σαν κι αυτό διαγράφουμε 100 την ημέρα. Αν έχεις τέτοια στοιχεία κατέθεσέ τα επώνυμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.... ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΡΩΗΝ ΟΥΤΕ ΝΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ... ΑΠΛΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙςΕΣ ΜΑΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ? ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Aγαπητέ φίλε/η
    'Οπως ίσως γνωρίζεις είμαστε επώνυμο blog. 'Oταν γράφεις ανώνυμα ότι κάποιος «επιτηρείται και όλοι μαζί τρώνε...» το σχόλιο είναι προσβλητικό - υβριστικό και απορρίπτεται.

    Αν το στείλεις με την υπογραφή σουθα εγκριθεί αλλά θα έχεις εσύ την ευθύνη της απόδειξης όσων λες.

    Εδώ είναι η σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/efimeridasporades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ.ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. κ. Βασιλούδη τσάμπα τα φυλλάδια με τα έργα σας...
    Σε κάποιους είναι στη φύση τους οι παροπίδες, με αποτέλεσμα να μηδενίζουν τα πάντα... Τι να πω..??
    Απλά ΚΟΥΡΑΓΙΟ...!! Ας κυβερνήσει ο Καλύτερος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ναι, ας κυβερνήσει ο καλύτερος, αλλά και με την καλύτερη δυνατή σύνθεση δημοτικού συμβουλίου. Ο δήμαρχος δεν κυβερνάει μόνος του αλλά μαζί με τους συμβούλους του. Τη σύνθεση του ΔΣ πρέπει να δούμε τώρα και τι προσδοκάμε από αυτούς. Τι μπορούν να προσφέρουν, τι γνώσεις έχουν και τι πρόσφεραν στα κοινά και στο δήμο μας στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ψηφιζουμε αυτο που μας αξιζει οποιος καταλαβε καταλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Από τη μεριά μου... Μόνο και μόνο επειδή ισχυρίζεται πως είναι βέρος Σκουπιλίτσ θα του την ρίξω την ψήφο... Τώρα όσον αφορά τον πλάτανο στο Λουτράκι θα αναθεωρούσα με πουρνάρι... Άλλωστε θα συμβάλλει και στο διαιτολόγιο των εγχώριων Αιγών..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αφιερωμένο σε σένα είρωνα και στους ομοίους σου πρόβατα-ψηφοφόρους, μιας και το νησί έχει πολλά πουρνάρια
    Αν δεν μπορέσω να το δεις και συ, είναι σαν να μη το `χω»!! (Γιάννης Ρίτσος)
    → Ποιά άραγε γεύση μας άφησε κι αυτή η προεκλογική περίοδος; Και ποιό ήταν το διακύβευμα; Το καλό του τόπου, ή μήπως το (κομματικό, προσωπικό ή οικογενειακό) συμφέρον; Την απάντηση μάλλον δεν θα την ακούσουμε γιατί θα την σκεπάσουν οι πανηγυρισμοί των νικητών ή ο κλαυθμός των ηττημένων. Μέχρι την επόμενη μονομαχία, που αν και δεν γίνεται σε ρωμαϊκή αρένα, έχει σίγουρα πολύ περισσότερα θύματα. Μόνο που κλείνουμε τα μάτια γιατί δεν θέλουμε να τα δούμε. Αρκεί να μας πλημμυρίσει η μυρουδιά του φρέσκου αίματος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μάλλον φίλε έχεις δίκιο στο Λουτράκι απαγορεύεται κάθε είδους βλάστηση.Μόνο θαλασσινά και πέτρες κυκλοφορούν αυτά έχουν λεφτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ 8:32
    …και η βραδιά ΣΑΡΔΕΛΑΣ που στοιχίζει στον δήμο κάτι ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή